17 Οκτ 2009

Περιοδικό "ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ παράδοση & πολιτισμός"

Ο Σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση» θα εκδώσει, όπως κάθε χρόνο, το ετήσιο περιοδικό του ( 9ο συνολικά και για δεύτερη συνεχόμενη φορά έγχρωμο) "ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ - παράδοση & πολιτισμός" που θα είναι αφιερωμένο σε ζωγράφους και εικαστικούς του χωριού μας.

Το περιοδικό διανέμεται δωρεάν στα μέλη και συνδρομητές μας και διατίθεται στις εκδηλώσεις μας και σε αυτές που συμμετέχουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η προσπάθεια αυτή απαιτεί χρόνο και μεγάλο κόστος και κάθε δική σας οικονομική στήριξη μέσω της διαφήμισης που μπορούμε να καταχωρήσουμε σε μέγεθος που εσείς προτιμάτε θα είναι μεγάλη βοήθεια για το Σύλλογο για να μπορεί να διατηρεί και να εξελίσσει και αυτήν την πολιτιστική δράση του.

Εάν θέλετε να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του Συλλόγου μας, ή στο 6971752663 ή και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκλησή μας αυτή και σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Περιμένουμε παρακαλούμε σύντομα την απάντηση σας καθώς είμαστε στο τελικό στάδιο της εκτύπωσης και πλησιάζει ο Δεκέμβριος όπου θα γίνει η επίσημη παρουσία του στα μέλη μας και στους φορείς της Λέσβου την οποία θα ακολουθήσει μια εβδομαδιαία έκθεση με τα έργα των συμμετεχόντων.


ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΒΑΚΑΛΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΤΡΥΓΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΤΟΠΙΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ
«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Εθν. Αντίστασης 33 - 172 37 - Δάφνη
Τηλ.: 210 9707417 - Fax: 210 9762595
E-mail:
mesotopites@mesotopites.gr
E-mail 2: anagenme@otenet.gr
URL:
www.mesotopites.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: