17 Αυγ 2015

Έξαλλος ο Παύλος Χαϊκάλης, ακόμη δεν έχει παραλάβει το σενάριο για το ρόλο του υφυπουργού Εργασίας

Εκτός εαυτού φαίνεται πως βρίσκεται ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», ο νέος υφυπουργός Εργασίας, δεν έχει παραλάβει ακόμη το σενάριο του νέου του ρόλο στο πάντα απαιτητικό υπουργείο.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εισήλθε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο νέο του γραφείο, όπου τον περίμεναν ο καφές και το κρουασάν του, συνοδευόμενα από φακέλους γεμάτους απόρρητα έγγραφα. Ο υφυπουργός με αρμοδιότητα την κοινωνική ασφάλιση, μελέτησε διεξοδικά όλες τις σελίδες των εγγράφων, διαπιστώνοντας την απουσία του σεναρίου, το οποίο είχε ζητήσει από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν και ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός.


«Έχω αποδείξει καθ' όλη τη διαδρομή της καριέρας μου, ότι μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τον πιο απαιτητικό ρόλο. Έχω υποδυθεί με τεράστια επιτυχία τον διαχειριστή, τον ιδιοκτήτη ταβέρνας, τον ντετέκτιβ, ακόμη και τον ανώμαλο αυνανιστή, στο ρόλο της καριέρας μου», τονίζει σε έξαλλη κατάσταση ο ηθοποιός, για να συνεχίσει: «Τα τελευταία χρόνια ενσαρκώνω με τεράστια προσπάθεια τον Έλληνα βουλευτή, υποκρινόμενος με επιτυχία ακόμη και το μέλος μιας κυβέρνησης. Πώς θα τα καταφέρω όμως απέναντι στο κρίσιμο ζήτημα του ασφαλιστικού, δίχως να ξέρω από πριν τις ατάκες μου; Περιμένουν να αυτοσχεδιάσω;»

Τις τελευταίες ώρες, ο Π. Χαϊκάλης έχει επικοινωνήσει πολλάκις με το γραφείο του πρωθυπουργού, ζητώντας επανειλημμένα το σενάριο, με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, υπενθυμίζοντας  τις στιγμές που κλήθηκε να αυτοσχεδιάσει απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την όλη υπόθεση με ενδιαφέρον και θα επανέλθει μόλις προκύψει οτιδήποτε νεότερο.

www.tokoulouri.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: