1 Οκτ 2010

Επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων

Προς
Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων Λέσβου
Βουτυρά 8, Ν. Σμύρνη
Ντάρας Κώστας
Ν. Σμύρνη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αγαπητοί συγχωριανοί και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου,
Τον περασμένο Απρίλιο κατά τις αρχαιρεσίες του συλλόγου και μετά από πολύμηνες συζητήσεις σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να βελτιώσουμε κάποια από τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων του χωριού μας αλλά και να αναβαθμίσουμε τον Σύλλογό μας τα μέλη του, μου έκαναν τη τιμή να με εκλέξουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δυστυχώς όμως, παρότι βρισκόμαστε έξι μήνες από αυτή τη στιγμή και παρά τις επανειλημμένες προτάσεις και προτροπές μου διαπίστωσα με λύπη μου ότι δεν υπήρξε κοινή πρόθεση και διάθεση να συμβάλουμε στη προβολή και παρέμβαση του συλλόγου στους πραγματικούς στόχους και σκοπούς του. Όσοι ίσως με γνωρίζετε λίγο, θα ξέρετε ότι σπασμωδικές προσπάθειες και καπέλωμα του «συλλογικού» από το «ατομικό» ούτε ανέχτηκα αλλά ούτε και επιδίωξα ποτέ.

Θα ήθελα λοιπόν να σας ενημερώσω ότι από σήμερα, 29/09/2010, αποχωρώ από τη θέση του Αντιπρόεδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένοντας απλό μέλος του Συλλόγου.

Παραμένω ενεργό μέλος της «Επιτροπής Δημοτών Τ.Δ. Ανεμώτιας» (ΑΝΕΜΟΤΙΑ SOS) με τις ίδιες επιδιώξεις με πριν και με σκοπό τη συνεργασία με όλους τους φορείς και κάθε χωριανό ξεχωριστά στη κοινή προσπάθεια σε θέματα που αφορούν το χωριό μας.

Με την παράκληση η παρούσα επιστολή να δημοσιευθεί στην Ιστοσελίδα αλλά και στη σελίδα facebook του Συλλόγου.


Με εκτίμηση,
Ντάρας Κώστας


1 σχόλιο:

Σταυρος Μαντατής είπε...

Aκομα μια σημαντική προσπάθεια απο την Επιτροπή Δημοτών Ανεμώτιας.
Το χωριό μας και η ύπαιθρος ερημωσαν αλλά η ανευθυνοτητα ορισμένων καλά κρατεί.Ως πότε ..?? Άγνωστο..!!
Η συλλογική δράση και η ομαδική δουλεια όμως φερνουν αποτελέσματα και κατακτήσεις για το κοινο όφελος .Παραδείγματα υπάρχουν και πολλά μάλιστα.
Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στο πότε θα θελήσει ο οποιοσδήποτε πολιτευτής να σκυψει απο πάνω μας για τα μικροπολιτικά του συμφέροντα ,ούτε μπορούμε να κοιτάμε την ''παρτη'' μας ,γιατί απλούστατα είμαστε συμπολίτες που συμβιώνουμε σε μια κοινότητα ανθρώπων .Τα προβλήματα είναι κοινά και κοινή πρέπει να είναι η δράση μας για την αντιμετώπιση τους.