3 Φεβ 2013

Επισκευάζουμε μόνοι μας του αγροτικούς δρόμους στην Ανεμώτια

Καταγγελία λάβαμε από αναγνώστη μας κάτοικο της Ανεμώτιας Λέσβου που αναφέρεται στην απόγνωση των κτηνοτροφών και κατοίκων του χωριού από την αδιαφορία των αρμόδιων φορέων να επισκευάσουν τους αγροτικούς δρόμους ..
Όλη η καταγγελία με Φωτογραφία όπως μας την έστειλε ο Σ.Μ αναγνώστης μας:


«Να μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι για να επισκευαστούν οι αγροτικοί δρόμοι της Ανεμώτιας. Στο δρόμο από "πήγαδο" προς "νταγαμή" και προς "καλή λαγκάδα" έχει γίνει κατολίσθηση βράχων. Στους περιφερειακούς δρόμους (από το νεκροταφείο) η εικόνα είναι χειρότερη καθώς οι βροχοπτώσεις παρέσυραν τις όποιες χωματοστρώσεις. Τα τεχνικά είναι βουλωμένα. Μάταια ορισμένοι κτηνοτρόφοι προσπαθούν να επισκευάσουν τους δρόμους.
Λείπει η υποστήριξη από μηχανήματα. Παρ όλα αυτα κανένας υπεύθυνος δεν ενδιαφέρεται.
Στις εκλογές οι ψηφοφόροι ας μη τους κάνουν τη χάρη και δεν πάνε να ψηφίσουν γιατί έτσι θα ξανά βγούνε οι "ίδιοι" με λιγότερες ψήφους, ίσως και μόνο με τις δικές τους.
Βάλτε λεφτά από την τσέπη σας άν έχετε έστω και λίγο φιλότιμο (το οποίο επικαλείστε μάλιστα) όλοι εσείς που εκλεχτήκατε υποτίθεται για να "λύσετε" αυτά τα προβλήματα και αμείβεστε για αυτό. Η ανοχή και υπομονή μας εξαντλείται.



Σ.Μ κτηνοτρόφος- Κάτοικος Ανεμώτιας Λέσβου»


www.lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: