17 Μαρ 2013

Επιστολή του Δημ. Συμβούλου ΕΡΕΣΟΥ προς ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ

Λάβαμε την κατωτέρω επιστολή (με email) από τον τοπικό σύμβουλο ΕΡΕΣΟΥ κ. Στέλιο Δουγαλέρη και την δημοσιεύουμε προς ενημέρωσή σας.... μέρες που είναι...
 
 
ΘΕΜΑ: ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ!!!
 
Σήμερα, τελευταία Κυριακή του Καρναβαλιού, κάποιοι κύριοι, που ζήτησαν την ψήφο του Λεσβιακού Λαού, για να τον υπηρετήσουν υποτίθεται, διασκεδάζουν ατάραχοι στα κατά τόπους Καρναβάλια, χαριεντίζονται μεταξύ τους, βγάζουν φωτογραφίες για να διανείμουν αύριο στον Τύπο, δίχως να τους καίγεται καρφί αν οι κάτοικοι κάποιου χωριού δεν έχουν νερό να πιουν, αν τα σκουπίδια έχουν φτάσει στις στέγες, αν ο αγρότης ή ο κτηνοτρόφος δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του, αν, αν, αν….
 
Το σημαντικότερο: αρνούνται να συνομιλήσουν με οποιονδήποτε Δημότη δεν τους είναι αρεστός!!!
 
Η συμπεριφορά ναπολέοντος θα ήταν δικαιολογημένη κι ευχάριστη αν ήταν φαινόμενο των ημερών κι εντασσόταν στα πλαίσια της καρναβαλικής δραστηριότητας.
 
Η απαξίωση του Δημότη και η αδιαφορία για τις υποδομές και όσα άλλα με κόπους δημιούργησαν επί δεκαετίες οι Κοινότητες κι οι Δημότες της Λέσβου, αποτελεί καθημερινή πρακτική των «Λεσβιαρχών» και των επίδοξων «Λεσβιαρχών». Κι αυτό είναι κολάσιμο!!!
 
Μπορεί να φταίει για την κατάντια του νησιού μας η Οικονομική Κρίση, μπορεί τα Μνημόνια, μπορεί ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, μπορεί κι ο κακός μας ο καιρός.
 
Πάνω και πρώτα από όλα, όμως, την ευθύνη για την κατάντια μας την έχουν οι άνθρωποι!!! Οι άνθρωποι που δεν απαντούν στα τηλέφωνα, οι άνθρωποι που για να μιλήσεις μαζί τους πρέπει να εισβάλεις στο γραφείο τους!!! Οι άνθρωποι που ζουν στο δικό τους – μοναδικό κι ανεξερεύνητο – πλανήτη και κάθε λίγο σπεύδουν στον καθρέφτη τους για να θαυμάζουν τον υπέρτατο άρχοντα των πάντων.
 
Προσοχή: Δεν αναφέρομαι μόνο στην πλειοψηφία των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, αλλά και στους περισσότερους από τους κυρίους της Αντιπολίτευσης, που πριν από τις Δημοτικές Εκλογές του 2010, παρήλαυναν καθημερινά στα χωριά μας επαιτώντας ψήφους και μετά από αυτές μας έστειλαν τη φωτογραφία τους για να κοσμήσει την Πινακοθήκη των Αοράτων!!!
 
Τελικά, ίσως ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματά της νήσου Λέσβου να είναι ο Βασιλιάς Καρνάβαλος!
 
Γι΄ αυτό σπεύδει σήμερα σύσσωμος ο σοφός Λεσβιακός Λαός να τον τιμήσει!
 
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ!
 
Στέλιος Γ. Δουγαλέρης
Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ερεσού
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: