10 Ιουλ 2008

LESVOSHOP - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Lesvoshop Α.Ε. έχει ως βασικούς μετόχους την ΑΕΝΑΛ, και επτά γυναικείους συνεταιρισμούς, του Μεσοτόπου, των Παρακοίλων, του Ασώματου, του Σκαλοχωρίου, της Αγίας Παρασκευής, της Ανεμώτιας (http://www.anemotia.gr.gg) και του Πολιχνίτου.

Στα LesvoShop θα βρείτε μεγάλη γκάμα λαδιού, ούζου και κρασιού του Νομού Λέσβου, αλύπαστα, γαλακτοκομικά είδη, μέλι, χειροποίητα ζυμαρικά, γλυκά και σάλτσες.
Ακόμη, διατίθονται φυτικά καλλυντικά - κρέμες, οι οποίες συγκεντρώνουν μια σειρά ευεργητικών ιδιοτήτων: αντιγηραντικές, κατά της ακμής, συσφικτικές, καταπραϋντικές.
Υπάρχουν αφεψήματα κατά της δυσπεψίας, κατά των πονοκεφάλων καθώς και για τις εντερικές διαταραχές. Τέλος μπορούμε να βρούμε βιολογικά προϊόντα όπως τυριά, γλυκά, κλπ.

To κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στη Μυτιλήνη (Κουντουριώτου 33 - τηλ. 22510-26088) ενώ λειτουργούν άλλα τέσσερα υποκαταστήματα στην Αθήνα, στη Νέα Σμύρνη, στον Πειραιά και την Κύπρο.

Από τον Μάιο του 2006 λειτουργεί κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος στην περιοχή της Παγανής στη Μυτιλήνη με μεγάλους και σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους ικανούς για την σωστή και άμεση τροφοδοσία των καταστημάτων αλλά και των πελατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κτίριο είναι κατάλληλα εξοπλισμένο ώστε να συσκευάζονται και να τυποποιούνται πολλά από τα προϊόντα των Lesvoshop.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην διεύθυνση: http://www.lesvoshop.com/new/index.jsp

Δεν υπάρχουν σχόλια: