4 Απρ 2011

Το Περιοδικό της ΟΛΣΑ "Η ΛΕΣΒΟΣ ΜΑΣ" τ.68

Αγαπητοί φίλοι καλό μήνα και πάλι,

Σας στέλνω το περιοδικό μας (της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής) για να το διαβάστε και να το προωθήσετε όσοι μπορείτε...

Άλλωστε είστε όλοι εν δυνάμει συνεργάτες μας και περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας, την αρθρογραφία σας και την, με όποιον τρόπο σας είναι δυνατόν, συμμετοχή σας.

Από δω και πέρα θα προσπαθήσουμε να στέλνουμε και ηλεκτρονικά το περιοδικό μας για να το λαμβάνουν πολλοί περισσότεροι συμπατριώτες μας ή φίλοι της Λέσβου που δεν τους έρχεται ταχυδρομικά.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για την προσθήκη περισσοτέρων διευθύνσεων (ταχυδρομικών και ηλεκτρονικών) έτσι ώστε τα νέα της Ομοσπονδίας μας, των συλλόγων μας, του νησιού μας και των ανθρώπων του σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, να μπορεί να φτάνει παντού.

Είναι πολύ σημαντικό αυτός ο τόπος με τον πολιτισμό του που όλοι επαινούμε και υπηρετούμε, να διαδοθεί πολύ περισσότερο, να βρει γόνιμο έδαφος σε όλα τα σπίτια των συμπατριωτών μας έτσι ώστε πολλοί περισσότεροι να ανταποκριθούμε στις προσκλήσεις και να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις που βιώνουμε καθημερινά.

Άλλωστε είναι και το στοίχημα των συλλόγων που δεν πρέπει να χαθεί.....

Στις 29 Μαίου η Ομοσπονδία μας πραγματοποιεί το Συνέδριό της. Σας θέλουμε παρόντες έστι ώστε να αναπτύξουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και τρόπους συνεργασίας.


Νεκτάριος Βακάλης


Μπορείτε να κατεβάσετε το περιοδικό πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί: τ.68
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: