27 Ιουλ 2013

3ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΑΝΕΜΩΤΙΑ 2013

Οι νέοι της Ανεμώτιας διοργανώνουν και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά το 3ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 11Χ11.




Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4-5, 9 και 11 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο της Ανεμώτιας.
Οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 2 Αυγούστου στις 13:00. Απο τον αριθμό των ομάδων θα προκύψουν και τα ζευγάρια που θα ανακοινωθούν στην κλήρωση που θα γίνει στο internet cafe BattleGrοunds Kαλλονής την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 22:00. Τα διαδικαστικά των αγώνων θα ανακοινωθούν με νέο Δελτίο Τύπου και οι αρχηγοί των ομάδων θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Αυστηροί κανόνες για τις ομάδες που θα συμμετέχουν.
  • Οι ομάδες θα πρέπει αυστηρά να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 13:00 (ομάδες που δεν δηλώσουν συμμετοχή έως το όριο δεν θα γίνονται δεκτές)
  • Σε μια ομάδα θα μπορούν να αγωνιστούν έως 5 παίχτες που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.
  • Οι αρχηγοί των ομάδων θα πρέπει:
  1. Να προσκομίσουν τα 35 ευρώ ως συμμετοχή της ομάδας τους στο τουρνουά
  2. Κατάσταση με ονοματεπώνυμο συμμετεχόντων
  3. Να δηλώσουν χρώμα εμφάνισης.
  • Παίχτης που έχει δηλώσει ότι θα αγωνιστεί με μια ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί με άλλη.
  • Παίχτης που δεν έχει δηλώσει ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί στο τουρνουά.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου θα γίνει η απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα και μία σεμνή εκδήλωση για τους σκοπούς του Τουρνουά όπου θα βραβευτούν και άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το Ερασιτεχνικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου γίνεται προσπαθώντας να δώσει αφορμή για σκέψη κυρίως στην νεολαία σε κάποιο κοινωνικό πρόβλημα. Το φετινό Τουρνουά θέλει να θίξει το ζήτημα του αλκοολισμού που παρατηρείται και σε νεαρές ηλικίες νέων της Λέσβου και συνδέεται και με τροχαία ατυχήματα. Φιλοδοξεί να αναδείξει τις αρετές για τους νέους που βρίσκονται στην Οργάνωση της ζωής τους χωρίς υποκατάστατα και στις ωφέλειες του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Μέρος των εσόδων απο τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν για αυτό τον σκοπό και για να καλυφτούν τα έξοδα της διοργάνωσης. Φυσικά οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα θα δημοσιευθεί και φέτος στο διαδίκτυο.


Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Δείτε τα προηγούμενα δύο τουρνουά:
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: