6 Ιουλ 2013

Ο Δήμος Λέσβου βεβαιώθηκε πλέον ότι ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" δεν είναι λειτουργικός


Αντιγράφουμε από τον "Δημοκράτη" : "Τη διενέργεια δημοψηφίσματος το Νοέμβριο για το θέμα του Καλλικράτη, ανακοίνωσε και επισήμως χθες ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος σε συνέντευξη τύπου." και προσθέτουμε... μια που πλησιάζουν οι εκλογές...



Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι (σε παρέθενση σχόλιά μας):
«Μέχρι πρόσφατα έτρεφα ελπίδες ότι οι υποσχέσεις των κομμάτων (;) και της κυβέρνησης (;) που είχαν δοθεί ενόψει των περσινών εκλογικών αναμετρήσεων, θα υλοποιούντο και έτσι ο τεράστιος και αδιοίκητος Δήμος Λέσβου θα χωριζόταν σε περισσότερους Δήμους.".
Έτσι λοιπόν "βεβαιώθηκα πλέον ότι θα πρέπει να υλοποιήσουμε την προεκλογική μας δέσμευση, που είναι η διενέργεια δημοψηφίσματος, ως έσχατο μέσο και μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση". Επίσης τόνισε "για όλη αυτή την ιστορία θα χρειαστούν χρήματα και οργάνωση και φυσικά συμπαράταξη όλων των πολιτών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μου, το «ΝΑΙ», υπέρ του να χωριστεί ο Δήμος Λέσβου σε μικρότερους, θα λάβει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, τουλάχιστον 99%, ενώ το «όχι» θα περιοριστεί σε λίγες ψήφους.".
 
Αφήνουμε στην άκρη τυχόν προεκλογικές σκοπιμότητες που μπορεί (;) να κρύβονται ενόψει των δημοτικών εκλογών που έρχονται σε ένα χρόνο καθώς επίσης και την "αργοπορία" στο να κατανοήσει η καλοπροαίρετη δημοτική αρχή τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο "Καλλικράτης".
 
Απλώς παραθέτουμε ένα κείμενο το οποίο είχαμε αναρτήσει στις 16 Ιουνίου 2010 (πατήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί για να το διαβάσετε):
 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: